Sla hero-onderdeel over
Sla content-onderdeel over

Jij staat bij ons voorop

We doen het graag anders en daar zijn we trots op. We groeien, maar blijven ondernemend, eigenzinnig en doen het op onze eigen manier. Denken niet in hokjes en opereren niet in een strak keurslijf. Een club waar jouw talenten centraal staan en waar je jezelf kunt zijn. Een werkgever waarbij je het verschil kunt maken en mee kan bouwen aan diversiteit, duurzaamheid en transparantie. Onze missie? Authentieke, blije, toegewijde en succesvolle mensen samenbrengen. Als het gaat om je persoonlijke ontwikkeling hebben we een eenvoudige filosofie: je bent op je best als je doet wat je leuk vindt!

Met passie

Je doet waar je goed in bent, met passie. Dag in dag uit en dit doe je niet in je uppie maar in teamverband, in Nederland en daarbuiten. Zo bouwen we samen aan duurzame relaties. Met klanten, de samenleving en onze planeet. Want hoe breder de horizon, hoe groter de ideeën.

Met balans

Een optimale balans tussen werk en privé is belangrijk. Parttime werken, flexibele werktijden, extra vrije dagen kopen, een dagje vanuit huis werken, daar doen wij niet moeilijk over. Naast hard werken delen we samen onze successen. We kijken er nu al naar uit om met je te proosten tijdens een van onze borrels, events of tijdens je eerste company incentive!

Met ambitie

De wereld veroveren en de onbetwiste leider zijn als het gaat om people-based marketing. Dat is onze ambitie. Jij kunt hier onderdeel van zijn. Door jouw creativiteit, slimme analyse, technische kennis of uitdagende marketingplannen maken we klanten namelijk pas écht blij en veroveren we de wereld binnen no time.

Tessa Helderman

"Geen uitdaging is te groot en geen deadline te krap”

Lees hier wat Tessa dagelijks doet.

Leon Molenkamp

"Hoe groot de uitdaging ook is; samen komen we er altijd uit!” 

Wil je meer weten over de functie van Leon?

Hi, ik ben Wendy.

Laat zien wie jij bent, we leren je graag kennen! We zijn een team van slimme doeners en sterke denkers. Altijd op zoek naar talent zoals jij. Samen gaan we voor de hoofdprijs. Begint het al te kriebelen? Waar wacht je dan nog op?! Reageer op één van onze vacatures als je denkt een goede match te zijn. Als wij ook overtuigd zijn, nodigen we je uit voor een  bakkie koffie. Dan kun je de sfeer en de koffie zelf eens proeven.

Staat er momenteel geen toffe vacature voor je tussen maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een open sollicitatie, we horen graag waar jij in uitblinkt!

Wendy Maat-Rab
Connect on LinkedIn

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend performance marketing bureau, waarbij data en technologie de drijvende krachten zijn. Merkle heeft ruim 50 vestigingen en 9600 medewerkers over de gehele wereld en is onderdeel van Dentsu Aegis Network. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, HEMA, NS, Marktplaats, Vodafone, BMW, Air France-KLM, Pathé, Burger King en Corendon. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent. www.merkle.nl

Sla openings-onderdeel over