Sla hero-onderdeel over

Werken bij JACOBS DOUWE EGBERTS

België

Sla content-onderdeel over

Het leven bij JDE België

JDE België huist sinds september 2018 in een volledig vernieuwd pand dat uitkijkt op het Atomium. 180 gedreven en gepassioneerde medewerkers kunnen er hun ei kwijt in een open, informele en innovatieve omgeving. Overleggen doen ze bij een kop koffie in een van onze gezellige koffiecorners. Inspiratie of een time-out nodig? Dan trekken ze zich terug in de break-out room of bubbles.  Ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: meesterschap in alles wat ze doen. Zo b(r)ouwen gelijkgestemde zielen hier dagelijks aan het succes van leidende merken zoalsDouwe Egberts, Senseo®, L’OR Espresso, Jacqmotte, Chat Noir en Pickwick.

Onze lokale merken

In België zijn we gekend als marktleider voor merken zoals Douwe Egberts, Senseo®, L’OR Espresso, Jacqmotte, Chat Noir en Pickwick. We stellen 180 mensen tewerk in een vernieuwd pand in het Buro & Design Center, met zicht op het Atomium. Er heerst een informele sfeer met ruimte voor lef en ondernemerschap. Onze missie is even simpel als ambitieus: ‘a coffee for every cup’. We vinden dat koffie een genotsmoment moet zijn – van bij het ontbijt tot ’s avonds laat. En dat iedereen altijd en overal recht heeft op zijn favoriete kopje koffie. Ga je bij ons aan de slag? Dan kom je terecht in een fijne omgeving waar iedereen telt, elkaar steunt en samen successen viert. Je doet wat juist is, maakt het verschil en wordt gezien en gewaardeerd.

Wag mag je verwachten als je bij JDE werkt?

JDE heeft oog voor jouw talent en geeft je volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Groeien wij? Dan groei jij met ons mee. Het maakt niet uit of je net begint of al jaren ervaring hebt. Lef, ondernemerschap en een passie voor koffie zijn de basisingrediënten voor je avontuur bij JDE. Popel je om bij te dragen aan ons succesverhaal? Vertel het ons bij een lekker kopje koffie of thee!

Sla openings-onderdeel over

Vacatures bij JACOBS DOUWE EGBERTS

  • Zoeken op:
  • Afdeling