Sla hero-onderdeel over

Werken bij JACOBS DOUWE EGBERTS

België

Sla content-onderdeel over

Het leven in de Belgische business

Onze Belgische organisatie stelt ongeveer 180 mensen tewerk. We zijn trots op onze gepassioneerde, gedreven medewerkers die de status quo in vraag stellen en streven naar meesterschap in alles wat ze doen. Sinds september 2018 zijn we gevestigd in een volledig vernieuwd kantoor in Brussel met zicht op het Atomium, waar gekozen is voor een informele open lay-out, in afwisseling met coffee corners, Zen-ruimtes en meeting rooms. In deze innovatieve omgeving werken we samen met  gelijkgestemde collega’s. Met passie voor koffie en thee werken wij rond een grote range producten.

Onze lokale merken

In België zijn we gekend om onze leidende merken als Douwe Egberts, Senseo, L’OR EspressO, Jacqmotte en Chat Noir. Ons doel is eenvoudig en ambitieus – JACOBS DOUWE EGBERTS: A coffee for every cup. We geloven sterk in het idee dat koffie één van de simpele genotsmomenten is in het leven en dat dit overal en voor iedereen beschikbaar moet zijn, onafhankelijk van hoe iemand de koffie het liefste drinken. 

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Wat zit er voor mij in?

We zijn een particuliere onderneming met grote ambities. Als wij groeien, groei jij. Als jij graag meegaat op deze reis, zul je het volledige spectrum van jouw werkgebied leren kennen. Wij bij JACOBS DOUWE EGBERTS hebben oog voor potentieel. We creëren kansen om je te helpen groeien als professional, in een omgeving van fantastische mensen. We zijn ambitieus; creatief en gedisciplineerd! En nu zijn we benieuwd naar jou. We nodigen je graag uit om samen te bespreken hoe je een bijdrage kunt leveren aan JDE. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee!

Sla openings-onderdeel over