Παράλειψη ενότητας hero

Σταδιοδρομία στη JACOBS DOUWE EGBERTS

Ελλάδα

Παράλειψη ενότητας περιεχομένου

Η JDE στην Ελλάδα

Είμαστε υπερήφανοι για τους γεμάτους πάθος εργαζομένους μας που αμφισβητούν καθημερινά τα καθιερωμένα και επιδιώκουν την αριστεία σε ό, τι κάνουν. Ο στόχος μας είναι απλός και φιλόδοξος - JACOBS DOUWE EGBERTS: A coffee for every cup!
Εδώ, σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον, καταφέρνουμε ν’ αφήνουμε το δικό μας προσωπικό αποτύπωμα με τρόπο συνεργατικό και καινοτόμο.
Είμαστε φιλόδοξοι, δημιουργικοί και πειθαρχημένοι! 
Ποια είναι η δική σας ιστορία; Θα χαρούμε πολύ να την ακούσουμε!

Τα αγαπημένα μας brands

Στην Ελλάδα έχουμε τη μεγάλη τιμή να υποστηρίζουμε brands που συνοδεύουν τις αγαπημένες στιγμές των καταναλωτών μας για περισσότερα από 90 χρόνια. Η ιστορία μας έχει γραφτεί με αφοσίωση στην τέχνη του καφέ και η επιτυχία μας οφείλεται στην καινοτόμα σκέψη των ανθρώπων μας και στην αγάπη των καταναλωτών μας. Διατηρούμε ισχυρή παρουσία τόσο στο κανάλι της λιανικής, όσο και στο επαγγελματικό, με ιστορικά brands όπως JACOBS, Bravo, L’ Or, Tassimo, Maxwell House, La Meloise και Douwe Egberts.

Πως είναι να εργάζεσαι στη JDE

Δουλεύουμε ομαδικά, γιορτάζουμε μαζί τις επιτυχίες μας και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο.   Μιλάμε ανοιχτά, αφού αναγνωρίζουμε την αξία του feedback, ως μια μοναδική ευκαιρία να εντοπίσουμε τα τυφλά μας σημεία και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Πιστεύουμε ακράδαντα στη συνεχή ανάπτυξη και απόκτηση νέων δεξιοτήτων και ικανοτήτων, μέσα από το μαθησιακό μοντέλο 70% (on-the-job), 20% (coaching) & 10% (classroom). Προάγουμε την adult-to-adult  κουλτούρα, όπου ο καθένας μας τίθεται στη θέση του οδηγού στο όχημα της προσωπικής του ανάπτυξης. Βλέπουμε την ηγεσία (leadership), ως τρόπο σκέψης, και όχι ως ιεραρχικό αξίωμα. Πιστεύουμε βαθιά στις αξίες μας, είμαστε περήφανοι για τη μακραίωνη ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον διεκδικώντας άμεσα την πρωτιά στην παγκόσμια αγορά του καφέ.

Παράλειψη ενότητας ανοικτών θέσεων εργασίας

Ανοιχτές θέσεις στην JACOBS DOUWE EGBERTS

  • Αναζήτηση κατά:
  • Τοποθεσία
  • Marousi, Ελλάδα

  • 1 θέση εργασίας