Hero szakasz átugrása

Karrier a JACOBS DOUWE EGBERTS

Magyaroszág

Tartalom szakasz átugrása

Élet a JDE-nél

A JACOBS DOUWE EGBERTS-nél a kávé jövőjét formáljuk. Hiszünk abban, hogy csodálatos dolgok történhetnek egy csésze kávé mellett. Mint pure-play kávé vállalat, büszkék vagyunk arra, hogy milliók mindennapi pillanatainak lehetünk részesei. Több mint 80 országban, körülbelül 12000 vállalkozó szellemű kávé-bajnokot vezérel a közös célunk, mely szerint mindenki megérdemel egy csésze kávét, úgy, ahogy ő szereti. 

A JACOBS DOUWE EGBERTS nemzetközi karriert és multinacionális közeget kínál.  Megtalálhatóak vagyunk Európában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Thaiföldön, Brazíliában, és folyamatosan terjeszkedünk. Szenvedélyünkké vált, hogy megalkossuk és megosszuk a világgal a legjobb kávé-tea élményt. 

A JACOBS DOUWE EGBERTS egy gyorsan fejlődő, közös küldetéssel rendelkező vállalat. Büszkék vagyunk szenvedélyes, elkötelezett kollégáinkra, akik arra törekszenek, hogy mindenben, amit tesznek, egyre kiválóbbá váljanak.  Célunk ambiciózus és egyszerű – 5000 csésze kávé másodpercenként.  Kávé minden csészében.  Nálunk minden egyes kollégánk hozzájárul ahhoz, hogy ezt a célt elérjük.

Legfontosabb márkáink

A legrégebben piacon lévő márkáink a kávé szegmensben az Omnia, Karaván, Paloma, Senseo és a Kávémix, tea piacon a Pickwick és a Sir Morton. Legújabb márkáink a Jacobs és a L’OR.

Milyen a JACOBS DOUWE EGBERTS-nél dolgozni?

Cégünknél, egy gyorsan változó és fejlődő környezetben, egy együttműködő csapat tagjaként teheted próbára magad. Csapatként, ám önállóan dolgozunk, segítjük egymást, és nem mulasztjuk el megünnepelni a sikereket sem. Kollégáink különbözőségeik ellenére hasonló gondolkodásúak. A munkakörnyezet innovatív. Az itt végzett munka elismerésre talál. Az, hogy cégünknek nagyratörő tervei vannak, azt is jelenti, hogy te is velünk együtt fejlődhetsz. Ha tetszett, amit olvastál rólunk, nézd meg aktuális álláshirdetéseinket, és keress fel bennünket, hogy egy csésze kávé mellett megbeszélhessük, hogyan tudnál Te is hozzájárulni kávé-tea világunkhoz.

Állásajánlatok szakasz átugrása

JACOBS DOUWE EGBERTS-állások

  • Tallózás alapja:
  • Munkavégzés helye

Jelenleg nincs elérhető álláshirdetés.