Sla hero-onderdeel over

Hallo, wij zijn Deg

Creëer met ons de toekomst in de wereld van projecten

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox

Sla content-onderdeel over

Wie zijn wij

Deg is een gespecialiseerd projectbeheersing en PMO adviesbureau. Wij veranderen de wereld van projecten door onze visie. Wij verbinden succesvolle talenten met bedrijven in technische sectoren met het bewustzijn dat elk mens en bedrijf uniek is en in beiden de sleutel tot succes ligt.

Wij zijn erg trots dat al 25 jaar onze klanten voor onze consultants kiezen om samen te werken aan de toekomst van Nederland. Wij werken o.a. voor Heijmans, BAM, Boskalis, Eneco, Allseas en Jacobs. 

 

Jouw dag bij Deg

 

Er zijn maar weinig detachering en adviesbureaus waar je direct vrijheid krijgt en het écht om jou draait. Bij Deg gaan we uitdagingen aan, werken we hard, vieren we onze successen en geven we elkaar het extra zetje waar nodig. Wij nemen risico’s, leren snel en zijn specialisten in onze vakgebieden. Wij veranderen de wereld van projecten. We geloven dat we dit samen kunnen bereiken. We zien altijd een hoop kansen waardoor we graag op ontdekking gaan om deze te benutten. Dit vraagt wel om flexibiliteit. Daarom is elke dag bij Deg vol met vernieuwing, plezier, overwinningen, teamwork en ontwikkeling. 

Zijn wij op zoek naar jou?

Wij zijn op zoek naar unieke talenten met een gevoel voor techniek, die zowel professioneel als persoonlijk willen groeien en uitblinken als specialist. Jouw ambitie is je drijfveer.

Sla openings-onderdeel over