Preskoči naslov

One SOMFY, one TEAM!

Za više informacija o SOMFY, kliknite dolje

Preskoči sadržaj

JEDNA GLOBALNA GRUPACIJA

Osnovana 1969. godine u Francuskoj, Somfy Grupacija je danas prisutna u 58 zemalja i svjetski je lider na području rješenja za automatsko otvaranje i zatvaranje u domovima i zgradama.

Kao pionir u sektoru  pametnog doma, Grupacija svakodnevno razvija inovacije da bi pomogla stvoriti domove koji će svojim korisnicima ponuditi udobnost, blagostanje i sigurnost na dnevnoj osnovi, ostajući pritom posvećena održivom razvoju.

Više od 50 godina smo posvećeni stvaranju korisnih rješenja dostupnih svima, osmišljenih za današnje vrijeme, ali i za budućnost.

ONE SOMFY, ONE TEAM/JEDAN SOMFY, JEDAN TIM

Posljednjih 50 godina razvoj i uspjeh Somfyja temelje se na talentu i predanosti svih muškaraca i žena koji su dio naše Grupacije. Međutim, temelji se i na njihovoj potrazi za vlastitim ispunjenjem kroz korporativni projekt koji ih potiče da briljiraju i ostvare svoje ambicije.

U okruženju koje zahtijeva sve veću okretnost, „One Somfy, One Team/Jedan Somfy, jedan tim!“ uvodi obnovljene metode rada i načine kojima se potiče posvećenost zaposlenika prema našoj zajedničkoj ambiciji.

Diljem svijeta 6,070 zaposlenika grupacije Somfy preuzima odgovornost i pomaže našim timovima da rastu. Pronalaze inovativna rješenja, međusobno surađuju da bi udružili svoju stručnost, ali i zajednički osmišljavaju projekte kojima oživljavaju viziju Grupacije: Inspiriramo bolji način života dostupan svima.

Preskoči otvorena radna mjesta

Otvorena radna mjesta u tvrtki SOMFY Hrvatska

  • Pretraži prema:
  • Lokacija

Trenutno nema dostupnih oglasa za posao.