Sla hero-onderdeel over

Vacatures bij Yools

Help ondernemers groeien via authentieke communicatie op het web

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox

Sla content-onderdeel over

Over Yools

Yools helpt ondernemers groeien via authentieke communicatie, startend met een overtuigende website.

De ambitie van Yools is om een nieuwe standaard te zetten in de webdesignsector voor ondernemers, door klanten een fantastische i.p.v. zorgwekkende ervaring te geven. Helpen komt vóór verkopen, alsof de klant een familielid was. Een efficiënt proces bespaart de klant tijd en kosten, zoals bv. geillustreerd door de Live Design Studio.

Yools werd opgericht eind 2012 en is intussen gegroeid tot een top-5 speler in de sector, met meer dan 2.000 succesvolle klanten.

Hoe is het om te werken bij Yools?

Yools wil teamleden een platform bieden om zichzelf te verwezenlijken in functie van een gezamenlijke bedrijfsmissie. Een gelukkig team resulteert in gelukkige klanten en uiteindelijk in gezonde financiën.

Yools bestaat uit zelfsturende teams zonder managers, die als mini-bedrijfje werken en zelf beslissen over aanwerving en ontslag, lonen, thuiswerk, vakantie, … Duidelijke structuren, strakke processen en peer coaching leiden het geheel in goede banen. Iedereen kan zichzelf zijn, zonder masker. Er is vertrouwen in plaats van controle. Lonen en financiën zijn volledig transparant.

Voor andere organisaties die inspiratie willen opdoen, biedt Yools een blik achter de schermen op inside.yools.be

Sla openings-onderdeel over