Skip hero section

Jobs bij Dynamic Software

Stap aan boord van het succesvolle en dynamische bedrijf op gebied van automotive software! Sinds de oprichting in 1983 zijn we uitgegroeid tot een van de leidende spelers in de markt.

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox

Skip content section

Software for life!

Dynamic Software NV is leverancier van een softwaresuite voor de Belgische automotive branche. Sinds de oprichting in 1983 is het softwarebedrijf Dynamic Software uitgegroeid tot een van de leidende spelers in haar segment. 

De totaalsuite FlexiGAR omvat een scala aan oplossingen om alle werkzaamheden van werkplaats- en verkoopplanning, de boekhouding tot en met contact met de klanten geïntegreerd te verwerken. 

Het bedrijf is officieel erkend door Renault België, Mercedes-Benz België en Ford Europe en werkt intensief samen met vele andere merken en bedient daarbij circa 450 klanten in België.

Dynamic Software is onderdeel van TSS

Begin 2019 heeft Dynamic Software zich aangesloten bij Total Specific Solutions (“TSS”). Met deze acquisitie zet TSS verdere stappen op de Belgische softwaremarkt.

TSS is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring.

Meer informatie op de website: www.totalspecificsolutions.com. 

Skip openings section

Vacatures bij Dynamic Software

  • Browse by:
  • Location