Sla hero-onderdeel over

Vacatures bij Energie voor Elkaar en de aangesloten partnerbedrijven

“Veranderen, ontwikkelen en innoveren door te doen! Met de focus op ‘morgen’, kijkend naar de mogelijkheden en de kansen van vandaag…”

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox

Sla content-onderdeel over

Wie zijn wij?

Energie voor Elkaar werkt samen met een groot aantal partners een de energietransitie in Nederland. Een dynamische wereld, die bol staat van de innovaties. In 2050 moeten alle woningen los gekoppeld zijn van het aardgas en ook bedrijven zijn op dit moment heel actief om hun bedrijfsprocessen te verduurzamen en hun “carbon footprint” te reduceren.

Energie voor Elkaar zet zich in om de energietransitie te versnellen. We zoeken naar de ideale mix voor een betaalbare, maatschappelijk en energie-verantwoorde toekomst. Onze expertise is de levering van duurzame warmte, omdat we denken dat warmte een heel essentieel onderdeel van de energietransitie is.

We doen dit door duurzame energie projecten te ontwikkelen; ook kunnen we bij projecten de ontbrekende schakels invullen. Wij investeren graag mee met lokale overheden, ontwikkelen groene kansen en realiseren groene projecten. We streven daarbij om maximaal samen te werken met lokale ondernemers, organisaties en belangengroepen, of bijvoorbeeld wooncorporaties en VvE’s. We voegen zakelijk realisme toe aan duurzame projecten, maar brengen ook onze kennis en ervaringsdeskundigheid mee aan de overlegtafel.

De energietransitie is ook echt een sector waar je moet zijn, als je houdt van nieuwe ontwikkelingen in je vak. En dat vak is heel breed. Bij Energie voor elkaar en de partners, zijn allerlei soorten vakspecialisten werkzaam. Of het nu is op het gebied van finance en administratie, ict, marketing en communicatie, sales, assetmanagement, operating, HR, montage, engineering, projectmanagement enz. enz.

Energie voor Elkaar heeft als bedrijf een open sfeer. We werken hard, maar maken ook tijd voor contact met elkaar. We hebben een actieve personeelsvereniging die een aantal keer per jaar iets gezelligs organiseert en soms ook inclusief de partner.

 

 

Sla openings-onderdeel over