Ohita johdanto-osio
Ohita sisältö-osio

Johtuen koronavirustilanteesta (COVID-19), olemme tehneet muutoksia rekrytointiprosessiimme. Rekrytointimme noudattavat toistaiseksi seuraavaa toimintatapaa:

 

Kuten ennenkin, jokainen hakija saa  hakemuksen jättämisen jälkeen sähköpostiinsa kutsun lyhyeen, ajasta ja paikasta riippumattomaan RecRight-videohaastatteluun vastaamiseksi. Tähän esihaastatteluun osallistuminen on edellytys rekrytoinnissa jatkamiselle. Seuraathan siis sähköpostiasi aktiivisesti!

 

Varsinaisia haastatteluja ei suoriteta kasvokkain, vaan toteutamme myös ne etätyökaluja hyödyntäen (esim. Skype, Google Hangouts, WhatsApp). Rekrytoiva esimies sopii haastatteluun yhdessä osallistuvien hakijoiden kanssa tarkemmin toteutustavasta. Poikkeuksena tähän ovat esimiestehtävien (apulaismyymäläpäällikkö ja myymäläpäällikkö) rekrytoinnit, joissa ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan etätyökaluin ja mahdollinen toinen haastattelukierros kasvokkain. Tällöinkin pyrimme järjestämään mahdollisimman turvallisen ja väljän ympäristön haastattelun toteuttamiseksi.

 

Näillä toimenpitein haluamme edistää sekä henkilökuntamme että hakijoidemme terveyttä ja turvallisuutta tänä poikkeuksellisena aikana.

 

Kiitos yhteistyöstäsi!

Ohita avoimet-osio