Sla hero-onderdeel over

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox

Sla content-onderdeel over

NOTRE HISTOIRE

En 1978, près de Lille, KIABI révolutionne le prêt-à-porter Français en inventant le tout premier concept de mode à petits prix pour toute la famille.

40 ans plus tard, la petite marque nordiste est devenue un groupe international présent sur tous les continents : sa «French» signature a déjà conquis 25 millions de «Kiabers» adeptes d’une mode fun et colorée qui fait du bien au moral comme à la silhouette. 

Bienvenue au coeur de la happy success story Kiabi !

GELUK STAAT JE ZO GOED

 'we dagelijks beleven!

Onze gezamenlijke droom, die het resultaat is van een visie die we met 10.000 Kiabi-fans delen in de groep, bestaat erin 'om mensen mode aan te bieden waarin ze zich happy voelen'. Wij delen die ambitie momenteel via onze nieuwe signatuur: 'Dat blij gezicht staat u zo goed!'

Voor ons, Kiabi-medewerkers zijn blijheid en menselijkheid geen holle woorden, het zijn aspecten die onze handelingen sturen en zin geven! Wij doen een job die we graag doen, met mensen die we graag zien, voor mensen die we graag zien! 

Al 40 jaar lang maakt onze Happy aanpak, die zo bijzonder is in de modewereld, dat onze klanten stralen, en dat is de basis voor onze groeiende aantrekkelijkheid'. 

DE KLEINE GELUKSMOMENTEN VAN DE KIABI-MEDEWERKERS

Bij Kiabi draait het om waarden als eenvoud, authenticiteit en durf.

Onze Kiabi-medewerkers kunnen hun talenten ontwikkelen en kunnen hun klanten en collega's dagelijks blij maken.

KIABI STICHTING

DE KIABI-STICHTING: laten we samen streven naar meer geluk in een meer rechtvaardige en solidaire wereld.

Deze stichting die werd opgericht in 2011, biedt vandaag aan elke medewerker in Frankrijk en daarbuiten de mogelijkheid om een eigen project te creëren, of om mee te werken aan een actie in samenwerking met een vereniging. Iedereen kan zijn ziel in iets leggen en werken aan een project dat hem/haar nauw aan het hart ligt. 

De Kiabi-stichting is er voor gezinnen die in een kwetsbare economische en sociale situatie verkeren. Zij is werkzaam binnen vier domeinen: opvoeding en beroepsinschakeling; gezondheid; toegang tot vrije tijd; de band tussen generaties.

IN 5 JAAR TIJD WERKTEN MEER DAN 5.000 MEDEWERKERS MEE AAN ZOWAT 500 PROJECTEN

WIJ ZOEKEN MEDEWERKERS VOOR ONZE TEAMS!

Creatief leiderschap is het sleutelwoord van het bedrijf. Competenties ontwikkelen, motiverende projecten, participatief management, uitstekende werksfeer, … Kiabi is in 2014 officieel een 'Great Place to Work' geworden, en dat kwam ook de interne sfeer ten goede: meer dan 80 % tevreden medewerkers en fierheid om erbij te horen! Een reëel gegeven en een label dat tegenwoordig wordt gedeeld met Kiabi Spanje, Italië en China!

 

WIL JIJ OOK DEEL ZIJN VAN DIT MOOIE AVONTUUR!

 KOM DAN BIJ ONS WERKEN!

Sla openings-onderdeel over

Nos offres

  • Zoeken op:
  • Locatie

Er zijn momenteel geen vacatures.