Sla hero-onderdeel over

Doe met ons mee!

Mensen Beschermen. Levens Verbeteren. Kom werken bij een van de grootste dienstenbedrijven ter wereld, een bedrijf dat mensen tegen ziekte beschermt en met gezondheid en welzijn hun leven verbetert.

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox

Sla content-onderdeel over

Rentokil Pest Control

Rentokil is 's werelds grootste commerciële ongediertebestrijdingsbedrijf en voorziet in de hoogste niveaus van risicomanagement, geruststelling en service voor onze klanten in de 50 landen waarin we actief zijn.

Initial Hygiene Services

Een schone en hygiënische omgeving is een veiligere, gezondere en meer aangename plek. Initial is het grootste hygiënebedrijf ter wereld en levert innovatieve, geïntegreerde en discrete hygiënediensten aan commerciële klanten in meer dan 60 landen wereldwijd.

Ambius

Ambius is dé specialist op het gebied van interieurbeplanting en verticaal groen. Van enkele planten in potten tot en met royale plantinrichtingen in kantoren, hotels en andere grote ruimtes, Ambius geeft de perfecte make-over door goed ontworpen interieurbeplanting.

Specialist Hygiene

De expert op het gebied van hygiënisch en technisch onderhoud. Wij zorgen ervoor dat mensen worden beschermd tegen de schadelijke invloeden van slechte hygiëne door dieptereiniging van sanitair en grootkeukens, reiniging van luchtbehandelings- en vetafzuigsystemen, specialistische reiniging en legionellabeheersing en -bestrijding.

Sla openings-onderdeel over