Spring Hero-sektion over

Drømmer du om en karriere hos N’AGE?

Danmarks førende klinik indenfor kosmetiske behandlinger

Spring indholdssektion over

Hvem er vi?

N’AGE er Danmarks første og mest erfarne inden for rynkereducerende og æstetiske behandlinger. På vores klinikker i hele landet hjælper vi hver dag vores kunder med at blive en friskere og smukkere udgave af sig selv. 

Det har vi faktisk gjort siden 2003, hvor Ida Bille Brahe startede den første klinik op på Kongens Nytorv med speciale i Restylane. På det tidspunkt var kosmetiske, ikke-kirurgiske behandlinger helt nyt i Danmark og mest noget, som man havde hørt om i USA, hvor Botox og Fillers for længst havde gjort sit indtog. 

N’AGE er en spændende kæde i rivende udvikling, som løbende søger nye medarbejdere.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • At blive en del af Danmarks førende kæde inden for kosmetiske behandlinger
  • Et stærkt og velfungerende team, ekstremt høj faglighed og fokus på æstetisk sans
  • En professionel arbejdsplads hvor sikkerheden altid er i højsædet
  • Løbende faglig udvikling inden for de nyeste behandlinger på markedet
  • Indflydelse på udviklingen af din karriere og dit behandlingsspeciale
  • Løn efter kvalifikationer (overenskomst med DSR, attraktive bonusordninger mv.)

N’AGE værdier - Æstetik, Etik & Sikkerhed

Vores kerneværdier er Æstetik, Etik og Sikkerhed, og de gennemsyrer den måde, vi driver klinik på; lige fra etisk markedsføring til æstetiske behandlinger og til et højt og kompromisløst sikkerhedsniveau. Vores værdier udgør rygraden i N’AGE, og derfor sætter vi altid kunden i centrum og går aldrig på kompromis med sikkerheden. Vi vil altid give kunden et trygt behandlingsforløb med smukke resultater under topprofessionelle forhold med det højeste faglige niveau og den bedste sikkerhed.

Hvordan bliver du kosmetisk sygeplejerske?

Du skal først og fremmest være uddannet sygeplejerske. Derudover er lovgivningen opbygget således, at man som sygeplejerske skal uddannes og superviseres i forskellige behandlingsområder, hvorefter man kan blive registreret som medhjælp til en læge inden for den pågældende behandlingstype – f.eks. ikke-permanente fillers eller Botulinum Toxin (Botox®, Azzalure®). Behandlingstyperne, som ligger under Bekendtgørelsen for kosmetiske behandlinger, kræver en teoretisk og praktisk uddannelse samt modelsupervision af en autoriseret læge, hvorefter Styrelsen for Patientsikkerhed registrerer personen som medhjælp hos en læge til udførelsen af den pågældende behandling.

N'AGE ACADEMY

Hos N’AGE, har vi N’AGE ACADEMY - Nordens førende uddannelse til kosmetisk sygeplejerske.

På N’AGE ACADEMY uddanner vi dels sygeplejersker i et grundforløb inden for kosmetiske behandlinger, og dels bruger vi N’AGE ACADEMY til at videreuddanne vores eget personale. N’AGE ACADEMY er stiftet for at sikre, at vi også fortsat kan rekruttere kosmetiske sygeplejersker, som er tilstrækkeligt veluddannede til at indgå i det professionelle behandlerteam hos N’AGE. 

Drømmer du om en karrierer som kosmetisk sygeplejerske, så er N'AGE ACADEMY din vej ind til Danmarks førende klinik!

Spring åbningssektion over