Spring Hero-sektion over

Drømmer du om en karriere hos N’AGE?

Danmarks førende klinik indenfor kosmetiske behandlinger

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox

Spring indholdssektion over

Om N'AGE - Æstetik, etik & sikkerhed

N´AGE er Danmarks største kæde af kosmetiske klinikker. Siden 2003 har vi hver dag hjulpet vores kunder, så de føler sig friskere, smukkere og bedre tilpas.

Den kosmetiske branche er blandt de hurtigst voksende industrier på globalt plan, og der er stort fokus på innovation. N´AGE er markedsleder i Danmark, blandt de største aktører i Norden og har store ambitioner om at fortsætte den stærke vækst og udvikling.

Som den største og førende klinik i Danmark tager vi ansvar for at sætte en høj standard.

Vores kerneværdier er æstetik, etik og sikkerhed, og de gennemsyrer den måde, vi driver klinik på: lige fra etisk markedsføring til æstetiske behandlinger og til et højt og kompromisløst sikkerhedsniveau. Vores værdier udgør rygraden i N’AGE, og danner grundlag for et trygt behandlingsforløb med smukke resultater under topprofessionelle forhold med det højeste faglige niveau.

 

 

Hvordan bliver du kosmetisk sygeplejerske?

Du skal først og fremmest være uddannet sygeplejerske. Derudover er lovgivningen opbygget således, at man som sygeplejerske skal uddannes og superviseres i forskellige behandlingsområder, hvorefter man kan blive registreret som medhjælp til en læge inden for den pågældende behandlingstype – f.eks. ikke-permanente fillers eller Botulinum Toxin (Botox®, Azzalure®). Behandlingstyperne, som ligger under Bekendtgørelsen for kosmetiske behandlinger, kræver en teoretisk og praktisk uddannelse samt modelsupervision af en autoriseret læge, hvorefter Styrelsen for Patientsikkerhed registrerer dig som medhjælp hos en læge til udførelsen af den pågældende behandling.

N'AGE ACADEMY

Hos N’AGE, har vi N’AGE ACADEMY - Nordens førende uddannelse til kosmetisk sygeplejerske.

På N’AGE ACADEMY uddanner vi dels sygeplejersker i et grundforløb inden for kosmetiske behandlinger, og dels bruger vi N’AGE ACADEMY til at videreuddanne vores eget personale.

N’AGE ACADEMY er stiftet for at sikre, at vi også fortsat kan rekruttere kosmetiske sygeplejersker, som er tilstrækkeligt veluddannede til at indgå i det professionelle behandlerteam hos N’AGE. 

Drømmer du om en karrierer som kosmetisk sygeplejerske, så er N'AGE ACADEMY din vej ind til Danmarks førende klinik!

Spring åbningssektion over